maanantai 5. joulukuuta 2011

OSS:n turnaus meni heikosti

Vain 3/5. Jostain kumman syytä en saa millään aikaiseksi ehjää turnausta - aina on mukana ihan spedetason pelailua. Tällä kertaa ainakin viimeinen peli olisi pitänyt ehdottomasti voittaa. Oli myös "hyvä idea" pelata Luukkosta vastaan ultraterävää ja supersekavaa avausvariaatiota ilman mitään valmisteluja. Ei olisi välttämättä edes valmistelut auttaneet ko. variaatiossa, sillä Houdin 2.0c:n mukaan se näyttäisi olevan lähes kumottu.

Tänä aamu tullut (eteenpäin lähetetty) tekstiviesti kertoi kaiken:

"Mannisen munaton esitys turnauksessa oli hajuton, väritön ja mauton ja ennenkaikkea jättää ilmaan runsaasti kysymysmerkkejä yltiöpäisestä uhosta."

Olenkin suunnitellut vaihtavani e-mailshakkiin.

2 kommenttia:

 1. Jostain kumman syytä en saa millään aikaiseksi ehjää turnausta - aina on mukana ihan spedetason pelailua.

  Aasinsiltana: Botvinnikin mukaan aikapulaan säännöllisesti ajautuvista 90% voi päästä tästä eroon noudattamalla hänen vinkkejään. Loput 10% ovat "incurably ill".

  Kukaties spedeilystäkin voi parantua oikealla treenauksella. Kuinka, sitä en tiedä.

  Olenkin suunnitellut vaihtavani e-mailshakkiin.

  Tarvitseeko turnauspelaamisen ja kirjepelin olla keskenään poissulkevia ?

  Liiton uusi puheenjohtaja Panu Laine käsittääkseni suosittaa kirjepeliä osaltaan nimenomaan siksi, että otteet lähipelissäkin paranevat.

  VastaaPoista
 2. "Mannisen munaton esitys turnauksessa oli hajuton, väritön ja mauton ja ennenkaikkea jättää ilmaan runsaasti kysymysmerkkejä yltiöpäisestä uhosta."

  Niin ja tähän voinee kai todeta, että uho on hyvä asia. Pohjois-Suomessa on aivan tarpeeksi perusnegatiivisia kainuulaisia kitisijöitä.

  Toivon mukaan mylvintä ja reuhakkaat (verbaalisetkin) otteet jatkuvat myös vuonna 2012 !

  VastaaPoista