maanantai 4. tammikuuta 2016

Kirjepelit menneet ihan OK!

"Kirjeshakkiurani" näyttäisi koko ajan lähtevän paremmin ja paremmin käyntiin. Sain juuri vuoden vaihteessa ensimmäisen ICCF elon 2201, mutta tämä on ns. ei-fiksattu luku ja sen pitäisi nousta pikapuolin reilusti. Käsittääkseni 30 pelin jälkeen saan fiksatun luvun. Minulla on jo mm. tablebase win -asema vahvaa sakemannia vastaan, joka ei tietysti ole vielä mukana ekassa eloluvussani. Jostain syystä hän ei ole vieläkään luovuttanut. Peli löytyy uusimmasta NIC Yearbookista. Myöskään toivottomassa asemassa oleva italiaano "vetkuttelee" käyttämällä pari viikkoa jokaiseen siirtoonsa. Hänen lukunsa on alle 2000, mutta siitäkin tulee pojoja tulevaan fiksattuun elo-lukuuni.

Suomen Kirjeshakkiliitto on päättänyt nostaa tänä vuonna alkavan SM-turnauksen sisäänottorajaksi 2250. Saa nähdä kerkeääkö eloni nousta riittävän nopeasti, sillä kirjepelit tuppaavat etenemään niin hitaasti.

Edit 5.1.: Sakemanni luovutti tänään. Harmi, ettei luovuttanut jo viime vuoden puolella niin olisin saanut siitä tärkeät elo-pisteet ekaan lukuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti