perjantai 25. helmikuuta 2011

Mannisimperiumin vastaisku tiedossa maanantainaHarjoitusmatsi jatkuu maantaina Lyseolla klo 17:30. Ja peliaika sama kuin ekassa (tasoltaan luokattomassa) pelissä eli 75 min + 15 min 40 siirron jälkeen. Toiseen peliin pitää lähtä nöyremmällä asenteella liikeelle, Ridge ei ole ihan heittopussi. Menin ekaan peliin liian itsevarmana ja tunne vain vahvistua Ridgen pelattua avauksessa huonon siirron Re8.

Voitosta pitää ehdottomasti pelata, vaikka mustilla tuuppailen. Valmistelut on jo aloitettu. Toisin kuin ekassa pelissä, nyt ne tulevat ulottumaan syvälle keskipeliin. Avauksen jälkeen pitää jo olla pientä etua. Remistä ei pelata mustilla. Siitä lähdetään. Aikapulaan en saa missään nimessä ajautua. Nyt loppuu spedeily ja alkaa tosipelaaminen!

7 kommenttia:

 1. Mikäs meni ensimmäisessä pelissä haastajalla pieleen? Ennen ottelua sen sijaan, että olisi tehty oikeasti töitä pelin parantamiseksi, keskityttiin vastustajan verbaaliseen halventamiseen, omien helpohkojen voittopelien "analyyseihin" (lue egoiluun) ja kevytluonteisiin "harjoittelupeleihin" jotain Junior-softaa vastaan.. Ensimmäisen ottelun tulos ei siis yllätys.

  Eilen illalla heti ottelun jälkeen haastajan kommenteissa oli havaittavissa menestykseen tarvittavaa nöyryyttä ja omien virheiden tarkkaa analyysia, mutta tänään on taas palattu egoilu-linjalle.. ottelu taitaa olla siis jo ratkennut
  :(

  VastaaPoista
 2. Manninen pitää puheet ja Ridgelle jää teot :)

  VastaaPoista
 3. Eilisessä pelissä MINULLA oli puikot käsissä käytännössä koko pelin.. mutta työtapaturmia sattuu silloin tällöin

  VastaaPoista
 4. Risto Hagmanko se siellä kirjoittelee Peltomaan tunnuksilla ? ;)

  VastaaPoista
 5. Kerropa, The, huomasitko suunnistus-viittauksen kommentissani?

  VastaaPoista
 6. Paha shit-lordi, Darth Vader (Anssi Manninen) on päättänyt kirotun Mannisimperiuminsa kanssa etsiä käsiinsä henkilön, joka tuhosi avausvalmistelut, eli Luke Skywalkerin (Riku Haataja), joka piileskelee Rajakylä-nimisellä jääplaneetalla, muiden Kapinaliittolaisten kanssa. Mannisimperiumi löytääkin Kapinallisten piilopaikan eikä kovalta yhteenotolta voidakaan välttyä. Vader ei kuitenkaan saa kiinni niin Lukea, kuin tämän ystäviäkään. Kumppanukset erkanevat kuitenkin toisistaan, Luke lähtee vanhan Obi-Wanin (Osmo Kauppila) käskystä Syyninmaan karulle planeetalle etsimään vanhaa jedimestaria Yodaa (Tuomo Kemppainen), joka voisi opettaa Luke Skywalkerille Voiman käyttöä ja muita jeditaitoja, koska tuo Voima on vahva Luken kohdalla. Luken kumppanit sen sijaan joutuvat risteilemään ympäri Galaksin perässään Imperiumin hävittäjät, ja he laskeutuvat lopulta maanantaina lyseon pilvikaupunkiin jossa asuu heidän vanha ystävänsä Lando Carlissian (Roope Kiuttu). Valitettavasti Darth Vader löytää myös tiensä kyseiseen kaupunkiin...

  VastaaPoista