lauantai 19. helmikuuta 2011

Ultimaaliset avausvalmistelut käynnissä..
..joten en ole ehtinyt analysoimaan lisää pelejäni. Ridgellä tulee olemaan kylmä kyyti heti avauksesta lähtien! Mutta ottanen pelin Kononen - Manninen käsittelyyn iltamassa. Mannisen shakki-innostus on näemmä tarttuvaa. Roope on nimittäin haastanut Osmon harjoitusmatsiin! Näiden verryttelymatsejen jälkeen voidaankin sitten pelata "nelinpeli" Manninen & Kiuttu vs. Haataja & Kauppila niin, että parit pelaavat molempia vastustajia vastaan kerran valkeilla ja kerran mustilla. Oltaisiin Roopen kanssa täysin ylivoimaisia! :-)

7 kommenttia:

 1. Ei helevetti. Tommoset valmistelut rinnastetaan jo dopingiin. Enhän mä edes tiedä mistä avauksesta tossa yläolevassa kuvassa on kyse. ;)

  Jaa, kuvaa klikkaamalla sekin selvisi. Jos sun valmistelut on tolla tasolla, niin voin kertoa jo etukäteen, että teet turhaa työtä. En ole pelannut 1...e5 varmaan 20 vuoteen. Itseasiassa säästän sulta vaivaa. Pelaan 1...e6.

  VastaaPoista
 2. Kielletyt menetelmät

  * Hapenkuljetuksen parantaminen
  * Kemiallinen ja fysikaalinen manipulaatio
  * Geenidoping
  * Avausvalmistelut (shakissa).

  Kyllä. Näköjään wikipediakin sen tietää. http://fi.wikipedia.org/wiki/Doping.
  Tuolta voi tarkistaa.

  VastaaPoista
 3. Laitoin myös meidän autenttisen pelilaudan pöydälle ja koneen sivuun.. :)

  VastaaPoista
 4. Minä ajattelin, että verryttelymatsien jälkeen pelattaisiin oikea mestaruusturnaus, johon otettaisiin mukaan esim. yli 2050-seloiset (sen rajan yläpuolella olen vielä nippanappa). Ei siihenkään kisaan kovin montaa pelaajaa tulisi (1. koska yli 2050-seloisia pelaajia on aika vähän näillä leveyspiireillä ja 2. suurin osa niistäkään ei uskalla tulla pelaamaan), joten turnaus voitaisiin pelata kaksinkertaisena. Tämän kisan voittaja voisi sitten vuoden ajan pitää "mestaruusvyötä" itsellään ja soitella poskea muille ihan luvan kera.

  VastaaPoista
 5. Ja hommataan sille "mestariehdokasturvaukselle" vielä selo-status.

  VastaaPoista
 6. Ridgen ehdottama turnaus kuulostas semmoselta että siihen jo vois ottaa osaa.

  VastaaPoista
 7. Pojat pojat. Pistäkäähän treeni päälle ensin, ei puulaakijoukkueellakaan änäriin mennä tai ladalla formula ykkösten kanssa kisaamaan :p

  VastaaPoista