maanantai 21. helmikuuta 2011

Ridgestä julkaistu kirja :D
Toivottavasti se "typy" voi antaa edes jotain vastusta harjoitusmatsissa..

13 kommenttia:

 1. Ja lisää löylyä :D Saa nähdä kestääkö Ridge tätä hiillostusta

  VastaaPoista
 2. En tiedä. Saa nähdä, että uskallanko edes tulla torstaina kerholle, kun alko jänskättää tuo Mannisen uhoilu. Täytyy kyllä tunnustaa, että Anssi on melko verraton keksimään noita hyviä juttuja. Minullakin meinasi nauru päästä, kun näin tämän tiedotteen. Mannisessa on havaittavissa samanlaista verbaalista lahjakkuutta kuin hyvällä ystävälläni Kullervo Joentakasella. Itseasiassa Anssilla on Kullervon kanssa myös toinen samanlainen ominaisuus. Suurista puheistaan huolimatta pojat ottavat aina niin sanotusti kuokkaan minulta. Molempien pelitaidot ei uhoilusta huolimatta riitä minun käsittelyssä.

  Oi oi. Sain juuri harvinaista kuvamateriaalia omalta reenileiriltä. Ohessa linkki. Tällä tavalla minä valmistaudun peleihin. Lainatakseni entistä fudiskaveriani: "Ilman muuta matsiin lähdetään takki auki".

  http://www.youtube.com/watch?v=XB-vQivWd-c&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 3. Ei kannata Mannisen uhota, voi olla että Ridge ei annakaan piparia.

  VastaaPoista
 4. Puuh. En minä osaa tehdä noita linkkejä oikein. Tämmöset nörttijutut ei ole minun juttuja. Olen kunnostaunut ihan eri pelikentillä vuosien varrella (yleensä huonolla menestyksellä sielläkin). ;)

  Kokeillaan vielä kerran.

  Ridgen reenileiri

  Jos tämä ei toimi, niin olkoon.

  VastaaPoista
 5. Ridge oli karvasempi kuin muistinkaan mutta muuten näytti ihan perinteisen miehen kohtalolta :)

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa Anssilla on Kullervon kanssa myös toinen samanlainen ominaisuus. Suurista puheistaan huolimatta pojat ottavat aina niin sanotusti kuokkaan minulta.

  Kun summataan Kullerwo - Ridge yli ajan, on Ridgellä kieltämättä hieman enemmän pisteitä, varovaisesti arvioiden 55-45 -johtoasema.

  Kuitenkin kun viimeksi kävin Oulussa elikkäten keväällä 2010, pyörittelin Ridgeä selkein 3-2 numeroin. Läpsin ohtaan velolusikalla, noin kuvaannollisesti sanoen.

  Muistankohan pahasti pieleen, mutta saattoi sitä paitsi olla niin, että Ridgen molemmat voitot tulivat ajalla. Omissa voitoissani tein aina matin.

  Niin tai näin, keväämmällä on paikallaan tehdä uusi vierailu Ouluun. Ridgen löylyttäminen on niin hauskaa, että siihen ei ikinä kyllästy...

  Tuo "reenivideo" on hauska ja jetsulleen oikeaan osunut :D

  VastaaPoista
 7. Nyt meidän välinen eka pitkä peli (aikuisiässä) kertoo totuuden :-)

  VastaaPoista
 8. Ridgen pitkät pelit viimeisten vuosien ajalta ovat olleet melko luokattomia :-) Ja pikapelit se yleensä hakkaa ajalla..

  VastaaPoista
 9. Onko Osmolla myös to eka peli? Mitä meinaatte laittaa peliajoiksi? Inkrementti ei ilmeisesti onnaa, kun peli voi venyä liian pitkäksi (hälärit menee päälle). Ehdottaisin molemmille pareille esim. 115 min + 15 min 40 siirron jälk.

  VastaaPoista
 10. Laskepa uudestaan nuo peliajat :)

  1h15 min on 75 min, ei 115min, mikäli tarkoitus on pelata yhteensä 90 min siten, että 40 siirron jälkeen tulee 15 min lisäaika.

  VastaaPoista
 11. Kyllä me inkrementillä pelataan. Aikakontrolli on vielä hieman auki, arvotaan viimeistään torstaina sopiva ratkaisu.

  VastaaPoista
 12. Ok. Inkrementti kelpaa mulle kans sillä ainoastaan ajan hakkaamisella Ridgellä on edes teoreettisia mahdollisuuksia pärjätä :-) Pöytäkirjaa pitää varmaan pitää 5 minsaan saakka..?

  VastaaPoista
 13. Pitää Lheadiltä kysellä niistä häläreistä, jotta tietää laittaa soppelin inkrementtimäärän..

  VastaaPoista