sunnuntai 22. joulukuuta 2013

"Shakkiurani" paras peli ja haaste Kiutulle!"Shakkiuraani" on tunnetusti kuulunut harvinaisen vähän kohokohtia. 0-8 häviö Stockfishille pikapelimatsissa ei ollut kovinkaan mieltä ylentävää, joten päätin tsekkailla vanhoja voittopelejä. Kuvion asema on eräästä sarjapelistä. Ko. viikonlopun ekassa pelissä missasin ensin (aikapulassa) helpon voittojatkon ja vielä kaupan päälle tumpeloin Philidor-remiaseman torniloppupelissä (edelleen aikapulassa)..Shakin pelaaminen oli siis katkolla, mutta onneksi toinen peli pelasti tilanteen. 

Kuvion asemassa on mustan siirto. Mustalla on melkein kaikki, mitä Najdorfissa pitää saavuttaa, kun taas valkealla on kaikki, mitä ei haluta. Keksi vanha siirto mustalle.    

PS. Onko Mr. Roope Kiuttu kuulolla? Tammikuun alussa toinen treenipeli? Jos siis uskallat. :-) Peliaika sama eli 1 h + 10 min 40 siirron jälkeen. Sulla on valkeat. 

(Sillä välin Kiutturesidenssissä..)


"Refuation of Najdorf.. coming soon... ai niin mut toi proganda ei onnistu ku sitä käytettiin jo GM Kulauttajaa vastaan...entä jos 1.b3?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti